nl en
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

♦ Levering met PostNL

Helmspecialist.nl kan uw bestelling aan huis of elk ander adres bezorgen. Dit geldt zowel voor Nederland als België. Voor het bezorgen van uw bestelling maken wij gebruik van PostNL. Zij leveren uw bestelling zo snel als mogelijk bij u thuis af. 


♦ Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb?

Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling dezelfde dag nog worden verzonden. Mochten de door u bestelde artikelen niet in voorraad zijn worden deze dezelfde dag nog besteld bij onze leverancier. De levertijd duurt in zo`n geval gebruikelijk 1 tot 2 werkdagen langer, hiervan wordt u vanzelfsprekend tijdig op de hoogte gesteld.


♦ Gratis verzending 

Gratis verzending vanaf 20 euro in Nederland.
Gratis verzending vanaf 30 euro in België.

Orderwaarde onder dit bedrag? dan betaal je een bijdrage van slechts 4,95 in de verzendkosten!♦ Niet thuis, wat nu....

Als u niet thuis bent, laat uw PostNL bezorger een 'Niet Thuis Bericht' bij u achter. U ontvangt dit bericht op het moment dat de pakketzending niet afgeleverd kan worden. U kunt via de website van PostNL een afspraak maken voor een gratis tweede levering of u kiest uit één van de andere opties die PostNL u biedt waaronder bijvoorbeeld uw bestelling op te halen op het dichtsbijzijnde PostNL service punt. 

 

♦ Transport risico

Helmspecialist.nl is verantwoordelijk voor uw bestelling tot dat u deze in ontvangst heeft genomen en in uw bezit is. Ook transportschade valt hieronder. Het is van belang dat u beschadigde pakketten niet accepteert en mee teruggeeft aan de transportdienst.| Meer