Afhaalpunt



Ondanks dat onze lage internet prijzen en kleine marges het helemaal niet toestaan om klanten fysiek te begeleiden met duur en schaars personeel.. Willen we dit toch graag blijven aanbieden als extra service. Wij begrijpen namelijk dat even vooraf passen toch fijn kan zijn, zeker als je in de buurt woont. Houd echter rekening met onderstaande zaken zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Geen winkel maar webwinkel
In de kern zijn wij een webwinkel, onze fysieke locatie is dus helemaal ingericht op het snel en efficient verwerken van internet bestellingen en retouren. Zodoende staan alle artikelen verzendklaar in gesloten dozen in de stellingen in ons magazijn. Er is dus geen winkel waar je alle artikelen uitgestald kunt bekijken en passen.

Vooraf eerst online keuze maken
Omdat wij een assortiment hebben van vele tienduizenden artikelen is uitstallen onmogelijk en zou je door de bomen het bos niet meer zien. Het is dus een must om eerst online op onze website een keuze te maken naar welke artikelen je interesse uitgaan en hiervan een lijstje te maken. Zodoende kunnen onze collega's aan de hand van jou lijstje de gewenste artikelen uit de stellingen zoeken en uit de originele verpakking halen waarna je deze gerust mag bekijken, passen en kopen.

Ik heb geen idee wat ik moet hebben, kan ik niet gewoon effe langskomen?
Het antwoord op deze vraag is simpel maar hard; nee.
Omdat hier geen producten uitgestald staan en we letterlijk een assortiment van vele tienduizenden artikelen hebben zal je door de bomen het bos niet meer zien. Je dient dus echt eerst vooraf op de website artikelen naar jou wens uit te zoeken en hier een lijstje van te maken. Aan de hand van jou lijst kunnen wij de artikelen uit het magazijn en uit de verpakking halen zodat je deze kunt bekijken en passen.

Alleen op afspraak
Omdat alle artikelen verzendklaar in gesloten dozen in ons magazijn staan is een klant fysiek helpen voor ons al snel tijdrovend, alle artikelen die de klant wenst te zien moeten eerst samengezocht worden uit de stellingen en daarna ook nog uitgepakt uit de originele verpakking alvorens je deze kunt bekijken en passen. Dit is iets wat we graag doen voor jou als klant, maar voor ons onmogelijk te combineren op drukke momenten. Daarom is langskomen alleen op rustige momenten op afspraak mogelijk.

Voorraad
Alle producten die op voorraad staan op onze website zijn ook daadwerkelijk fysiek aanwezig op onze locatie, letterlijk tienduizenden verschillende helmen en andere artikelen. Het is dan ook echt noodzakelijk om eerst op onze website een keuze te maken, alles staat in gesloten dozen in het magazijn dus anders kom je er niet uit.

Betaling
Betaling kan hier ter plekke met iDeal op onze website waarna je de artikelen natuurlijk direct mag meenemen. Of breng even contant geld mee dat is nog gemakkelijker.

Bezoek adres
Helmspecialist
Dalweg 15
9231HW Surhuisterveen
Nederland

Openingstijden afhaalpunt
Maandag                 10:00 - 17:30 uur*
Dinsdag                   10:00 - 17:30 uur*
Woensdag               10:00 - 17:30 uur*
Donderdag              10:00 - 17:30 uur*
Vrijdag                     10:00 - 17:30 uur*
(*alleen op afspraak)
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Tel +31 (0) 85 760 4050
klantenservice@helmspecialist.nl