nl de en
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Omdat er soms nog getwijfeld wordt tussen een maat of model willen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om op afspraak langs te komen om een helm te bekijken en te passen.

Showroom Winkel
Wij hebben er voor gekozen om geen dure showroom/winkel in te richten waarin al onze producten uitgestald staan. Omdat onze klanten steeds vaker vragen of het mogelijk is om een helm te komen passen hebben wij besloten om hiervoor een mogelijkheid te bieden. U bent daarom van harte welkom om bij onze afhaalbalie één of meerdere helmen te komen passen. 

Langskomen / Passen
Voordat u langskomt zouden wij u willen vragen om op het internet alvast producten van uw interesse uit te zoeken. Wanneer u bij ons komt zal een van onze collega’s deze modellen voor u uit het magazijn halen zodat u deze kunt bekijken en passen. Op dit moment hebben wij nog geen pinapparaat dus is het handig om contant geld mee te nemen wanneer u de helm ook graag direct mee naar huis wilt nemen.

Helaas hebben wij mooie showroom echter kunnen wij u daartegen wel de beste merken helmen leveren tegen geweldig scherpe internetprijzen.

Openingstijden
Dinsdag tot en met Vrijdag tussen 10.00 en 17:30 uur 
Op andere dagen en tijden is passen en afhalen helaas niet mogelijk. (ivm drukte van verwerken internetbestellingen)

Waar kunt u ons vinden?
Dalweg 15 9231HW Surhuisterveen.


| Meer