Betaalmogelijkheden

Tijdens het plaatsen van je bestelling via onze website kom je op onze beveiligde SSL betaalpagina terrecht. Al de ingevoerde gegevens op de beveiligde pagina worden beveiligd en daarmee is ook de veiligheid gegarandeerd.

Je kunt bij ons betalen op vele verschillende manieren:

 
Betaalmethode                            Kosten
iDeal                                                  Gratis
Bankoverschrijving                         Gratis
PayPal                                               Gratis
Creditcard                                        2,60% / 3,50%
Mister Cash/ Ban Contact              Gratis
AfterPay / Digitale Acceptgiro       0,95 euro
Contant                                             Gratis

 

  iDeal

Gemakkelijk betalen via je eigen bank. Als je internetbankieren hebt kun je altijd betalen met iDeal. Op de betaalpagina log je in, in de beveiligde omgeving van je eigen bank. Vervolgens boek je eenvoudig het bedrag over naar onze rekening. Het voordeel van betalen via iDeal is dat de betaling gelijk wordt voldaan, waardoor je bestelling dus ook gelijk in behandeling wordt genomen.
 

  Vooraf overmaken

Je kunt je bestelling ook betalen door het bedrag over te maken naar onze bankrekening. Helaas duurt dit wel langer waardoor je bestelling niet gelijk in behandeling wordt genomen en het dus meestal 1 werkdag langer duurt voordat je bestelling wordt verzonden. Onze bankgegevens zijn te vinden in de orderbevestiging die je ontvangt en in het menu onder het kopje 'over ons'.
 

  PayPal

Gemakkelijk betalen door middel van je emailadres. Ook bij PayPal geldt dat je bestelling gelijk in behandeling wordt genomen en indien voorradig binnen 24 uur bezorgd.
 

  Creditcard

Gemakkelijk betalen door middel van je Creditcard. Met je Creditcard betalen kost wel iets extra's. Indien u wenst te betalen via Creditcard kiest u in de winkelwagen voor betalen via PayPal.
 

Contant betalen

Indien je je bestelling liever komt afhalen is dit vanzelfsprekend ook geen probleem. Je kunt dan bij ons aan de afhaalbalie contant betalen.
 

  Mister Cash / BanContact

Gemakkelijk betalen vanuit België via je eigen bank. Met Mister Cash / BanContant kun je als Belgische rekeninghouder online aankopen doen via je bankpas. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Je betaling is ook direct verwerkt.
 

  AfterPay

Achteraf betalen via een digitale Acceptgiro kan ook als consument. AfterPay voert voor Helmspecialist.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Helmspecialist.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 750,00

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk ook voor een van onze andere betaalmethodes kiezen.

Bij vragen of problemen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je ook door naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Let wel: Mochten er vragen zijn over de ontvangen factuur of problemen ontstaan met de betaling is AfterPay het aanspreekpunt, betaal op tijd en voorkom problemen!
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Tel +31 (0) 85 760 4050
klantenservice@helmspecialist.nl